BERAPA BULAN BABY BUMP MOMMY?

3rd trimester, 28weeks sudahh?

BERAPA BULAN BABY BUMP MOMMY?
766 Các câu trả lời

3rd trimester, 38 weeks 2 day. Doakan sy dipermudahkan segala urusan bersalin🥰🌹

Baru 5 week..tp perut dah nampak membulat..doakan sya dan baby sihat..aamiin🤲🏻

Saya 3 trimester ,28weeks 4days . Due 19,3,2020 . Baby first 😊 doakan saya k

5y trước

Tq

38 week. Siang tdi bru first time rsa sakit lain mcm perut. Agak2. Bby nak keluar dah ka.?

5y trước

tak lama dah tu, alaa tak sure, sy pun takde pengalaman bersalin. first baby , semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🥰

Skrg 21 w 3 day. Nk msok 6 bulan dh. Mkin dkat hari nk brsalin mkin brdebar2. 😚

Saya 31 week. Masih mencari barang baby dan set bpantang mana yg ok

31 week 2 hri (8 bulan) so kna ready lah nie.. xsabr nk jmpa bby👶🏻😅

Saya 17w..dah 4 bulan la ye Saya pikir baru 3bulan X tau nak kira mcm mana

Sy dh 18weeks..kalau 18weeks dh kira 5 bln ker.. Ingtkn 20weeks bru 5bln

Alhamdulillah.. 28weeks🤗 semoga dipermudahkan urusan kita semua 😘