Betul ke pregnant kalau macam ni.

3hari sebelum lewat period..badan memang rasa lemah..nak tidur je..mengantuk je..

Betul ke pregnant kalau macam ni.
16 Các câu trả lời

inshaAllah pregnant. kalau was2 elakkan buat kerja berat2. bgtau husband biar dia faham kalau rumah tk berapa nk terurus tu kenapa. kalau nk bersama pun elakkan ganas2 takut boleh bleeding. tp bila dh bleeding tu jgn pos kat sini tanya pulak perlu ke tak gi hospital. mmg kena pergi pun.

Positif tuh ..mcm saya mse awal2 , samar2 je line dia , sy dpt detect 5 hari bwfore period , after late period terus line terang .. take care .. jngn buat kerja sngt , bnyk kan bedrest

sy pun ad pengalaman mcm ni, ad line yg kabur....utk pengesahan sy pg klinik, rujuk dgn doktor utk kepastian...betul sy mengandung, baby tu pun dh umo 5 tahun..

mcm sy jugak..3hari sebelum lewat period test naik samar macam tu..kira positif dah tu..insyaAllah..cuba test selang 2hari mesti makin terang nanti

2y trước

Alhamdulillah..tahniah

Sy guna upt ni, memang betul pregnant. kawan saya guna upt ni jugak, tp tak pregnant. masalah hormon. better try upt lain jugak.

2y trước

pakai upt lain dah..makin pekat..kena g klinik cek betul2..

kalau baca dlm 10minit betul la tu mengandung. kalau lebih dri 10minit nnti esok try balik upt pakai 1st urine.

2y trước

ye kurang dari 10minit mmg dah nampak double line..tap Samar2

sama macam saya seminggu lewat period line samar² sekarang dah dekat 4 minggu line tu betul² dah terang

better gune upt jenama lain plk.. pernah guna upt ni ,naik double line tp xpregnant pon..

2y trước

@Nor Fadhiltul Akmal jawapan depan mata siss. lagi nak tanya ke hahah

masih awal lgi.. nk kepastian guna upt lain n tgu lagi seminggu cek semula...

hai mommy2.. normal ke upt terang cmni tapi kantung xnampak lagi 😅

2y trước

dah berapa minggu masa check?