3cm masuk lr

3cm masuk lr boleh brsalin ke😌🤰tkda rasa mengeras ka apa lagi ni😭#seriusnanya

3 Các câu trả lời

Sy anak first ..38 weeks prnah msuk ward sbab prgerakkan xckup ..cek2 je dah 3 cm...tpi sy mnta balik..sbab rmah dkt je dgn hsptal .brtahan seminggu jga 3 cm tu...39 weeks 3 hri bru la sy brsalin..

pengalaman sy melahirkan anak sulung. sy tak ada apa2 tanda langsung masa nak bersalin,39weeks pergi emergency coz tergerak hati nak cek,doc cek dah 3cm terus kena tahan n masuk labour room 😁

7mo trước

tqq sis.. risau sbb due dh nk dkt tp tanda nk bersalin blm ada lg..

4cm keatas baru dorg proceed