Bila nak bersalin ??

39w and tak ada tanda nak bersalin lagi.... risaunyaaaa???

28 Các câu trả lời

Sy pon.. Lg 3 ari due date tp xde tanda2 nk besalin. Ank no 5.. Sgt2 risau.. Sbb ank2 lain 36-38 mggu dh kuar...

4y trước

Sis,saya ank no 5 pn kuar sehari je sblm edd🤭tp mudah sgt² smpai terberanak atas wheelchair saya sniri yg sambut😂.semoga dipermudahkan urusan sis

haha sama la... sy due jumaat ni... tp ade appointment kt KK time tu...hope everything ok smue

Saya pun sama..next monday dah due date, now dah 39 weeks gak tp blum ada tanda2 lg 😢

Kebiasannya ada doc appointment pada 39 weeks in case tak deliver lagi. Awk takde ke?

Hi! Don't worry. I give birth on 39weeks 6day.One day before due.Anyway good luck.

Sabar sis... sembang2 la ngan baby. saya anak sulung 40minggu 3hari br bersalin

Petua mak sye , kena kerap mandi sis.. try la.. mne taw berkesan..

Sis blh serah diri atau bt senaman kasih longar pinggang....

Sy 39w 3d jugak.. contraction jer.. x kuar tanda lg

Sabar ye sis, blm masanya lagi kot tu ☺️☺️