39minggu 1 hari lom berasa apa2 tanda bersalin,doakn saya ye .amin

39minggu 1 hari

9 Các câu trả lời

sy hr nie 38minggu 5hari.ade check dgn doc pg td.scan berat baby dh 3.4kg++. dua minggu lepas berat baby 2.85kg++.so doc decide bg tarikh utk induce 12/9.due date 19/9.doc takut baby besar.sb sy mmg ade history bersalin baby besar masa ank 1st.berat dia 4.3kg.

Sy pn da 39mggu 4 ari still blm b'salin lg..sm0ga dprmudhkn urusan kte b'salin nnt ye❤️

Amin .. Semoga dipermudahkan.. Saya pun menunggu hari , baru 38 minggu 2 hari

Aamiin..semOga d permudahkan urusan bersalin nanti.

amin semoga dipermudahkan urusan puan bersalin

semoga dipermudahkan urusan bersalin.. ☺️

saya pun da 39 minggu 6 hari blum lg bsalin

2y trước

Dkt2 la kte ye sis🥰

amin..smoga diprmudakn🤲

🤲🌻