confused???

37weeks dah tpi xikut appimnt yg dbgi doc n nurse. Ada pn 2,3 kli sja lps tu lgsung xda smpai skrg. Hmmm?

15 Các câu trả lời

Tak berapa nak faham.. siapa yang tak ikot appointment diberi?? Awak ke?? sbb kalau makin nak dkt stiap minggu kena jumpa

5y trước

Larhh kenapa tak follow up dgn nurse or KK sotu?? takpela pergi jela.. kena ingat anak tu.. buang rasa takot kena marah ke hape sbb awak dah lama tak checkup please pergi je..fkr akan datang utk beranak nanti.. payah taw kalau takde butiran dkt buku pinkntu

Confused jgak la... Xpaham apa yg tt nk smpaikan. 😅

Kalau dh 37week sepatutnya tiap2 minggu kena pergi kk

Maaf.sy yg naik confused baca apa awk tulis

5y trước

Ayoo.. awak ni tak pnah berhubung langsung dgn nurse ke? Kdang klau lewat sikit pun nurse call bertalu-talu dah. So klau jadi apa2 dkat awak dgn baby nanti, jgan salahkan hospital or klinik pulak..ingat klinik saja2 ke nak suruh p checkup?? Brapa umur awak ni??

Bukan ke every week kena jumpa nurse?. 😅

5y trước

Ay.. ya plk kan.. lol. Aku ni xbaca bagus2😅😂