nak minta pandangan semua

saya dah lewat 19hari..dah check upt haritu 16hb tapi hslnya ngtf,p klinik pun nurse gtau x mgandung..apa sy buat..10hb ada brownst kuar ,lps tu xda dah then keluar lg brownst 30hb sikit jak tpi lps tu pun xda da smpai skrg.. perlukah sy g check up lg ? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #jangandibully #ttc

2 Các câu trả lời

Cuba sis g check klinik swasta. Ank sulung sy mcm tu. Lama xperiod, tetiba ad tompok drh. Upt neg. Then doc scan and inform nmpk mcm ad implantation. Terus sy jga diri elok2. Alhamdulillah ank pun dh 4thn skrg 😊

boleh jugak sis. sis cuba lg lpas 2mggu