37minggu 4 hari baby dah kurang gerak patut ke saya g PAC ? Semalam g kk nurse ckp perut dah mampat

37minggu 4 hari baby dah kurang gerak patut ke saya g PAC ? Semalam g kk nurse ckp perut dah mampat sangat. Anak pertama dgn anak kedua haritu awl brsalin dua2 37mggu tp ank ketiga ni mcm trlebih pulak

1 Trả lời

Ya patut pergi. Awak je yang tahu pattern pergerakan anak macam mana.

1y trước

rasa nak pergi tapi risau di suruh balik nya. kebanyakkan dalam ni saya baca di suruh balik 😅