twins journey.

36week..masih xberanak lg..ade x pngalaman ibu2 kt cini yg prnh pregnnt twins..bpe week anda sudah melahirkan twins anda?

4 Các câu trả lời

Sy twins mcda...tp bru 33 weeks... Dktr pakar bg due dlm 34 or 35 weeks.. maybe awk pye twins xde masalah..sbb dktr xbg due date yer..

5y trước

Tp ade jgk y bersalin 36 weeks..

Saya melahirkan twin on 36+4 weeks. Doktor dah bagi date untuk induce?

5y trước

Alaa kesian nyaa. Semoga dipermudahkan bersalin nanti. Btw twin ada boy ke girl?

Maybe xde mslh tu

👍