36week mummy to be

36week.. tak sabar pun ada, takut pun ada sebab anak sulung, ? 29hb ada repeatscan doc pakar, baby dijangka besar, sekarang baby dah 3.01kg, any tips untuk mummy buat persediaan bersalin ?

1 Trả lời

Relax and sleep sleep sleep ! Nanti bila dah bersalin update tau!! So excited nak tau jugak berat baby awak berapa bila dah bersalin 🤯 sbb now 3.1kg 36weeks memang besar!! Saya check dulu 36weeks baby 2.6kg tapi bila bersalin anak 3.8kg at 38weeks 😆 so curious what will your baby weights

5y trước

Ok 😁