sakit2 bdn etc

36w5d normal ke kalo rasa sakit2 bdn, rasa nak demam2 tp kuat bpeluh since dh masuk 36w. dh jumpa doc..doc ckp semua ok.. spa ada pgalaman bole tak share

1 Trả lời

normal. sy aktif sgt ms pregnant. dah ckup bulan pun panjat2 lg sbb nk kemas2 blik tuk sambut baby. tkut habuk konon. peluh plak dh mcm kene simbah. haha.. slg ibu larat, x memudaratkan baby, its okay. cuma kalau bby dh mngeras, ibu kene stop dan rehat. air kene mnum byk sbb nak elak dehidrasi n kaki bengkak