Normal ke sy dh 35 mgu..sakit perut..dkt ari2 pn sakit2..bgun tido mst sakit2 bdn..pinggang sakit..

Checkup lmbt lg

6 Các câu trả lời

sy pun tgh mengalami skang ni..tgh tahan nangis sambil tahan sakit kat ofis ni..kalo kat rumah ni, mang dah banjir sy nanges kat suami 🥲🥲🥲🥲 next check up 3 minggu lg 🥲🥲🥲

sy 32w.pejam celik pejam celik nnti insyaAllah sy pun 35 w jgk kan.hehe.pastu tgok² dh bsalinn alhamdulillah

35w 3d . sama juga awak . sampai tak tahu nak beza ni sakit biasa atau false contraction 🤭😆

sama la syapun 35/4 .. it's a normal sis

Normal kot sis sy pn mcmtu,sy skg 35w4d

sama.. saya 35 minggu 3ari