35mnggu sakit contraction on off 10sec

35mnggu contraction 10mn dn makin kerap...bukaan 2cm tp skit makin kuat jalan msih 2cm ..normal ke ibu² yg pernah berslin pra-matang skit lama? Saya dh tak kuat nk tahan...skit tp jalan msih 2cm 😭

35mnggu sakit contraction on off 10sec
3 Các câu trả lời

boleh duduk tp dh msuk 5hari sya msih skit dn jalan tak bukak doc pon tak bg apa2 keputusan ... skrg saya dh tahap skit sgt kata nk opret dri smlm smpai hari ni puasa je opret ya tidak

blh dduk x..cube dduk satukan kedua tapak kaki pastu tarik kedalam..gerak badan kiri knn dpn blkg.

biase doc die hold slagi blh bile tngk jantung bb msih ok.sy dlu 35 week hold 36 bersalin