due 9/9.normal ke selalu rasa mengigil tangan kaki mngigil ssh bnafas,tdo sini salah baring salah

34weeks 4day

3 Các câu trả lời

Sama due kita 9/9.. saya skrg sakit bahagian bawah perut/ bahgian ari2, kdg sakit ulu hati dan tangan menggigil terketar ketar.. saya pun x pasti sbb first mom.. bila gigil tu saya oikir sbb saya kurg makan/minum air.. saya bedal milo ais / air buah/ makan buah

1y trước

tula semalm checkup docter tnye knape brdebar2 .. syaa kata dia dtg secara tibe2 bila saya x ckup nafas

due 10/9..pn rasa benda yg sama..bila kena waktu mlm smpai x bole nk tdo.

Tak pernah pula rasa macam tu. Nanti checkup awak inform doktor tau.