Air Kelapa. !!

33week dah boleh start minum air kelapa tak? org ckp kalau minum kulit bby bersih.

27 Các câu trả lời

Ad yg ckp, kandungn dh msuk 7 bln until nk delivered elok minum air kelapa sis. Tp, mcm sy since kandungn 3bln dh mnum air kelapa. Alhamdulillah, xde pape. Tgk ketahanan body kot. Yelah ad yg ckp, awal2 pregnant xleh mnum air kelapa, x elok katanya

5y trước

mitos je tuh..saya 13 week dah minum😅 janji jgn tambah gula..minum utk hilang haus😋

sye dlu mnum je.. alhamdulillahhh .. kulit baby sy bersih.. sbb tu sy heran bile tngok kulit2 baby yg lain.. ade je yg mlekat putih2 bwh ktiak.. dkt celah2.. sbb xprnh tngok.. 😅

saya 13 week dah minum..doktor ckp boleh je minum asalkan tiada tambahan gula..minum pon jgn sampai senak perut, setakat buat hilang haus je🤗

selain air kelapa ada lagi tak minuman or makanan yg buat bby kulit bersih? sbb saya tk selera minum air kelapa😌😌😌

5y trước

Epal hijau pun okay jgk..mak sedara sy ank dia smua kulit bersih and comel😗

Hehehe sy start minum air kelapa dari pregnant 4 bulan, sebulan 2 kali. Bila dekat2 bersalin sy minum hari2 😂

boleh dah tu tp sy xbleh masok air kelapa rsa tekak ni payau je..kalo mnm nk kena minuman yg manis2 sikit

Saya dari awal kehamilan lgi suka minum Air kelapa alhamdulillah okay.. Sampai hujung2 kehamilan minum..

sdara sye kta xblh mnum..die kta baby die besar sbb mnum air klapa.

5y trước

air kelapa tak ada gula.

sy minum selalu dr 7 bln lg.seminggu sekali

Boleh je.. kua nanti kulit baby bersih😍