Nak tanya ibu2 di sini ya. Set berpantang apa yg terbaik utk bersalin czer...

#33 weeks#

2 Các câu trả lời

Hi ibu. Apa khbr.. Luka czer dah ok x? Kita samalah. Czer. Alhamdulillah saya pakai set berpantang tanamera. Alhamdulillah so far so good. Even baby dah 7 bulan. Saya still minum air herba tanamera yg Berbaki. Cepat jgk trun berat saya. Moga mommy dan baby sihat2 hendaknya #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Salam ibu, ya luka czer dah sembuh dah alhamdullilah...saya pakai set berpantang ummialya haritu sampai lah skrng..baby dah sebulan lebih.. Semoga ibu dan baby sihat2 juga ya..