mengeras

33 week dh start mengeras kee ? normal ke

65 Các câu trả lời

tengah lalui..33 week 6hari.. setiap kali bangun dari duduk perut mengeras. rasa padat je kat bawah. bwh kelangkang pun dh sakit². moga baby tak keluar awal sangat, lagi 3minggu plan nak balik kampung. bersalin di kampung

sy dh 29weeks 4day.. kepala bby dh ke bawah,perut asyik mngeras je lepas tu bila nak kencing ada rasa ngilu2

2y trước

normal

saya 33w4d.. selalu juga rasa mengeras. ada tnya nurse dia org ckp kalau mengeras beserta keluar air ketuban atau darah cepat² pergi hospital. skrg ni mengeras lps tu ok balik.

sama, sy pon 33 week 4 hari. kdg2 rasa perut keras je..pgg rasa tegang ja.. sakit rasa kat ari2 ngn celah kengkang. nak bagun dari baring mmg kene slow2.. tgkap kat pggang..

normal sis...tp missy pesan klu kerap mengeras beberapa kali sehari n jangkamasa lame setiap kali mengeras tu, kene g hospital.. klu kjp2 dlm bape2 mnt tu xpe.. normal..

Sori sy pun 33week, mengeras tu mcm mne ye? Tibe2 perut tegang cmtu ke? 😅

2y trước

sy semalam mengis nangis...sakit sgt. duduk x kena tdur x kne.. ambik maasa lme nk ok blik. nk mkn pon x boleh perut rasa pnuh sgt2

Ya, normal tu mommy. Mmg keras mengeras. Pastikan kiraan pergerakan baby cukup 10 kali dlm 12 jam #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sya esok 33weeks start mengeras dah,,smpai mkn pn tdak da selera kdng2 wktu tidur tk dapat,, tdur dgn posisi duduk jr bru Selesa tdur..

normal je sis ..tu trjadi bila saya penat .. ataupun bby yg penat 😅 ..bby dh aktif kemain pastu perut mngeras ..bgitulah sbaliknya 🤭

Sama Kita sis.sya 33 weeks Pon kerap mengeras.masa check up,Tanya nurse kk.dia kata normal sebab baby Makin membesar.