32 weeks 1 day

32minggu 1hari Bila duedate mommy2?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

22 Các câu trả lời

Sy due date 19.9.. Tapi 2 hari lps bukaan da 1.5cm camtu.. Ni tanda da nk bersalin la ek? Sy sakit pinggang ngan baby ngeras je.

2y trước

sy due 21/9 tp last week ada false leaking doc check bukaan dah 2cm. tp doc kata xada apa. air ketuban normal lg cuma sbb pundi kencing saling menolak jd ada small leaking

19/9 tapi tiap kali pergi klinik tarikh berubah².. jadi pening haha biarlah bila² nak keluar pun asalkan awal atau tengah bulan 9 ☺️

2y trước

😁

Wahh sama lah kita😍 in shaa Allah EDD 21/9, tapi doc suh standby je hujung2 bulan 8 tu kot ttiba baby nak keluar awal.

2y trước

tu lh kna sdia2 je🥰smoga dprmudhkn

Insha’Allah 4oct.. now 30w3d.. 3rd bby, doakan semuanya dipermudahkan🤲🏻💕 same goes to all mommy🌸

Insyallah 20/9 ni 🥰 berdebar tapi tak sabar nak jumpa baby 🫣❤️

in shaa Allah 19/9 ☺️

2y trước

baby mhu surprisekn mommy dya🤣

25/9/22❤🤗

11/9 semoga dpermudahkan

2y trước

smoga dprmudhkn sis

16/9 insha Allah

15/9