Tak membuang

3/11 saya selamat melahirkan tapi since bersalin sampai la hari ni takda rasa nak membuang, dah tiga hari takda rasa langsung nak membuang. normal ke kalau macam tu? takda apa apa effect ke kalau saya tak membuang. #bersalinnormal

6 Các câu trả lời

Sy bersalin normal 31/10 mmg ambil 4hari baru membuang, stakat ni dh 3 kali, hari ke 4,5,&6. Tapi saya pagi sbelum bersalin tu dh mmbuang sndiri kat tandas, rupanya tu badan signal nk bsalik

11mo trước

saya 37w3d tgh cirit birit, tanda nak bersalin ke

Sy pun bersalin 3/11. Lepas je bersalin suruh husband belikan duphalac, ubat cair najis. 5/11 dah membuang

sy czer seminggu lebih baru blh mmbuang. sblm2 tu kentut saja.

10mo trước

alhamdulillah. bykkn mkn serat ya.

Saya pun bersalin 3/11. Awak cuba makan ubat lembut najis

Tak pasti sebab hari pertama bersalin saya dah membuang.

Doktor tak bagi ubat untuk membuang ya?

10mo trước

Hehe alhamdulillah. Teruskan makan ubat yang doktor bagi dan makan secara sihat ya. Ambil complete meal. Water intake pun perlu cukup.