Berdarah ketika bersama sewaktu hamil 7 minggu. (Setiap kali selepas bersama) adakah ia normal?

3 kali bersama, 3 kali berdarah selepas saya capai klimaks. Adakah ia normal?

20 Các câu trả lời

Mungkin boleh stop bersama dulu. atau jangan ganas atau buat posisi Yang selesa. tak normal bagi saya

Sangat tak normal . Saya spotting sekali je lepas bersama . Tu pon dah risau .

tak normal. 🙏 trimester pertama klau boleh elakkan bersama dulu please

4y trước

Baik dan tq sis 🌸

Tak normal sis bahaya tuk kandungan blh mnyebab kn keguguran..

sngat tak normal...takut jdi apa2 dekat baby tu sis..

Better ke klinik untuk check. Tak normal kalau bleeding

4y trước

Baik dan terima kasih

jarang kan waktu brsama suami pada trimstr 1 sis. bhya

4y trước

Baik dan tq

Sangat Tak Normal Sis..

Tak normal

taknormal