Lightheaded & spotting

2nd trimester mmg normal ke utk dapat vertigo/berpusing kepala/lightheaded? Cukup tidur, tak cukup tidur same. Then ada darah merah keluar sikit tp lepas check lg 5-6x, dah takde apa & rasa fetus still kicking. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #lightheaded #vertigo #spotting #trimeskeduakehamilan #secondtrimester

2 Các câu trả lời

Sama dengan saya, strt jadi bila berat naik mndadak hri tu. Saya mmg kena selang sehari cek BP, sbb kenaikan berat tu. Saya jadi smpai ke emrgncy sbb terlmpau sakit, kdg rasa mcm tak cukup nafas pun ada bila jadi. So skrg saya okey tak de pndarhan, doc takut tak ckup oksigen sma. Sejak dri hri tu, sya tukar time tidur saya, dri dlu pkl 4 ptg tidur ptg sya, saya tukar ke pkl 2, saya tak bkerja, mmg rehat je la. Tapi klau datang mnyerang risau tu kdg.

2y trước

Alhamdulillah saya baru cek baby & dr cakap okay. Bleeding pun dah takde tp masih selalu kepala rasa berpusing2 lg

Saya baru masuk 6m masih dlm 2nd tri. Mmg kdg2 rasa lightheaded. Kdg2 mild migraine. Tp so far xde pernah bleeding lg. hanya pening2 kepala

2y trước

Itulah. Kadang2 bangun berdiri dari duduk slow2 pun rasa berpusing