Bayi sembelit Hai assalamualaikum. Saye nak tanye anak saye 1thn 4bln dye kerap kene sembelit.

2hari 1kali baru buang air. Agak keras jugak lah nak meneran tu macam susah. Macam mane ye saye nak buat. Anak saye minum susu similac 123 punye. Ape perlu saye buat ye. Ada tak makanan yang boleh buat najis okay. Saye dah try supplement fibre jel tu dye tak nak. Yang serbuk pun. Last option saye masuk ubat dekat dubur je. #bantusharing #firsttimemom

1 Trả lời

Pemakanan anak okay?