Trying to conceive

Hi, 2day late period kalau cek upt dpt detect pregnant atau tidak? Siapa yg ada pengalaman cek awl2 ☺️Tq ttcian #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #TTC

9 Các câu trả lời

saya last year check sebelum period sbb muntah2 naik samar2. tunggu sampai lewat 2-3 hari terus terang.. tapi awak cuba tunggu lagi seminggi kalau period x datang. Semoga allah berikan rezeki zuriat yg soleh solehah utk awak 🤲

7mo trước

aminnn.. tq ☺️

Sy 1st day date period tu dah cek kalau dah ade simptom2 .. biasa sy cek malam risau siang tu turun period kan kalau sampai ke maghrib still xde sy buat jee upt memang akan naik line tapi samar la

7mo trước

hrp ada rezeki . da cek tp negative 🙃

sy pon mcm awk sis.. lwt 2 ary.. period sy pon regular.. dan sy try buat upt.. mmg naek double line.. tp samar2 jelah... hrp ny ada lh rzekiny.. sbb sy bru je lps D&C bln 8 ritu..

7mo trước

sa negative sis☺️ hrp2 ada la rezeki

Saya 1st day lewat terus check. Tapi line samar2. Kena repeat test 3-4hari lg baru line clear

klu period jenis regular da bley da check.. klu btol preggy, line pun naik terg..

7mo trước

yaka? sa sdh cek tp 1 line sj 🤭 hrp ada rezeki la

Ada , mcm saya klau period lambat sehari dah tau confirm pregnant ,

Sy pernah test upt 3 hari sebelum due period dah naik double line ☺️

7mo trước

sa sdh cek tp negative 🤭 hopefully ada rezeki.

Kalau period dah delay..boleh dah check tu…

Teruskan check upt ye.