29 week perut mengeras

29weeks baby kerap pengeras? normal ke?klu tengah baring nampak benjolan pada perut. kadang² tu tajam je perut..sy scan ank lelaki..sebelum ni dua² ank perempuan xterasa sangat.. terima kasih #ingintahu

2 Các câu trả lời

saya pun mengeras je perut. baby boy jgk.. lepas tu baby suka gerak lebih ke kanan kdg2 smpai sakit pinggang.

3y trước

kite part2 dkt dgn perut mmg x brani urut. paling suruh urut blkg badan je. sbb suami kalau urut, tenaga dia guna sikit je, tp kite rase sakit ya amat bile dia urut ahahahaha