Normal ke 16week baby aktif sangat

Normal ke baru 16week bby gerak smpai nampak perut beralun. Ank kedua yg ni . Seingt ank pertama dulu xdak la seawal ni dpt rsa gerakan kuat mcm ni. Ni Kerap sgt. Sejak 15week dan ni makin raancak pulak. Kadang sambil baring npk perut beralun mcm perut jdi tinggi rendah senget2 gitu . Xtau nk translate mcm mana gerakan dia tu hehe. Ke sbb perut kecik . berat sy 41kg skrg time pregy ni..

1 Trả lời

Alhamdulillah awal dah boleh nampak 😁

3y trước

Biasa kalau perut nipis, badan kecik in shaa Allah senang nampak. Macam sy nak dkt 20w baru rasa 😁