Dapat tarikh operate

29/4 nie sy kena admit ward sbb kena operate baby songsang... Perasaan sy sedih sgt² sampai x makan .. Badan rase lemah sgt.. Sy perlukan kata² dan korang share la pengalaman bersalin secara operate nie.. Pantang macam mana? Subhanallah allahuakbar

1 Trả lời

based on pnglmn sndri, sy jd lebih tenang sbb dh tahu bby akn lahir pd waktu tu. jadi sy xperlu lalui proses seluk bukaan, proses induce yg sy dh pernah rasa sblm ni. klu Allah berkehendak begitu, sebaiknya awk redha..proses penyembuhan utk czer tak lama...asalkan awk jaga baik2, makan minum cukup, jgn stress ok.