Perut baby kena operate

Perut baby sy kena operate dsebabkn usus trsumbat.ada yg senasib dgn sy?

3 Các câu trả lời

saya xpernah alami tpi anak sedara sya ya pernah alami.. dia kena operate juga sbb usus besar dia ada sbhgian yg dikatakan buruk mksdnya xbrfungsi..kira nya bila dia makan, makann lalu dri usus kecil okay msuk ke usus besar xboleh dicerna jdi maknn xboleh mnjdi taik dan dia xleh berak.. dia operate wktu dia bayi, dalm umur 1bulan keatas..tp mmg wktu bayi.. so doc ganti kan bahgian yg rosak tu dgn usus palsu dia smbungkan mcm tu la..lps operate mmg sdih tgok sbb dia susah nak berak smpai umur sthun lbih juga, bila nak berak je nangis..tpi skrg alhamdulillah ❤️ dia dh darjah 4 dah skrg..aktif kalah lelaki dia tu prmpuan haha

allahuakbar semoga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga aamiin

semoga dipermudah urusan