kencing manis

28.8 ni saya masuk wad untuk beranak pakse...skrng baru 36 minggu ada tak petua untuk cepat kn bersalin....untuk kencing manis Saya takot beranak pakse ni... Ada ape2 petua tak biar cepat bersalin ...

2 Các câu trả lời

petua utk cpt brslin sy x tau tp sy nk tnya boleh x brp bcaan gula sis ya? nurse call ckp sy sgkut gdm 10.2😭

4y trước

Saya pon sblom mnum air gula..5.8..sesudah 7.8...sangkut...mggu dpn nya saya kena thn..4,5 ari kt hspital msih x ok..pkar bg insulin..genap 6 ari dh stbil bru bleh blik...nk bg insulin tu serap dgn kita...

Kerap bersama suami.. induce semulajadi 😊

4y trước

Yeke. .tapi itu laaa bila perut da besar jadi tak selesa nak bersama Suamie...🤭 Ape2 pun trima kasih yee