Bersalin Czer

27july : Salam . Alhamdulillah saya selamat bersalin secara ceaser pada 6july dan harini saya masih dalam pantang 21 hari . saya nak tanya , normal ke perut kita akan terasa pedih sikit jika terkena pakaian ? tak ada kesan merah atau apa pun di bahagian perut , cuma terasa pedih bila kena kain terutamanya kain yang jenis serap peluh . bukan luka czer tapi atas luka czer . tolong jawab please

1 Trả lời

4 bln dh ni sis.. Mcm mana luka? Ok dh ke? Sy pon czer.. Baby dh nk masuk 6bln. Kdg2 duk rasa lg pedih dkt luka.. Tp slalunya rasa gatal2. Pastu smpai skrg duk sakit lutut... Rasa mcm nk tercabot kpla lutut.