counting till the end..

27 weeks 3 days ????

61 Các câu trả lời

Adakah Susu Kambing Bagus Untuk Ibu Hamil? Susu Hana Premium Chocolate adalah selamat untuk ibu mengandung kerana ia mengandungi kalsium semula jadi yang tinggi. Fungsi kalsium semula jadi adalah membentukan tulang dan gigi yang kuat dan mencegah pereputan tulang. Oleh itu, ibu hamil memerlukan kalsium yang lebih banyak berbanding dengan wanita lain kerana mereka memerlukan kalsium yang extra bagi janin mereka. Lagipun susu kambing mengandungi nutrisi seperti vitamin C, zat besi, vitamin E dan asid folik yang amat diperlukan oleh ibu hamil… Jom dapatkan produk Hana goat’s Mommyhana👇🏻 https://mommyhana.team/2366 Nak tanya, boleh whatsapp 📲 www.wasap.my/60143491097/Hana goat’s mommyhana

27 weak 2day...lagi2 berapa bulan je...first baby

2y trước

Sy pun 27mggu 2hari😄

Sy nk tnye klau 27 week ni die memang mengalami sesak pernafasan ke😢atau bby kurang aktif...

2y trước

samalah.. sesak nafas, mlm je baby aktif😊

saya 27 week 1days tapi perut tak berapa nak nampak lgi2 baring lgi la tak nampak ada normal

27weeks 3days💕 baby rancak menari😅

5mo trước

sama laaa..lgi kalau mlm nk tido dia boleh poco2 dlm tu😂

normal ke klau 27week 1 day Baby kurang gerak risau pulak😥😥😥

27 weeks 5 days 🥰

2y trước

sama laa kita..🥰

27 minggu. Normal ke rase macam sakit perut tapi kejap2..

Saya 27 weeks 4 day...xsabar nk tunggu bby lahir😍😍