27 weeks

27 minggu berat EFW baby 2.2kg, besar sangat atau normal? ada ibu-ibu pernah alami tak?

40 Các câu trả lời

Saya masa 29w anggaran dlm 1.7kg..now da 32w berapa..tp 27w 2.2kg..mst lebih besar

Sy 31w aritu berat 1.5kg. Skrg xtau berapa sbb mak nya byk mkn je. Haha

boleh tahan besar tu hehehe control makan mummy, semoga dipermudahkn yee❤️

5y trước

in shaa allah terima kasih ye

Sy 29weeks berat 1.2kg . Doc kata okay je xd plak kata kecil or bsr .

Besar juga sis kena control mkn kalau tak nanti masa bersalin susah sikit

5y trước

Ye ke badan i pub tak la gemuk sangat sebab baby kecil kut

Sis cuba scan tempat lain utk second opinion. Sepatutnya dlm 1 plus kilo je

5y trước

tulaa gaji ni mmg plan nk g swasta... dpt report ni pon dari klinik kerajaan... hope ad kesilapan

Blh thn jgk tu..😅sy 2x prgnt masuk 30mgu efw bru cecah 2kg

5y trước

thanks yeee

Waah..besar gak tu sis. Baby sy premature 27 weeks 1.9kg.

5y trước

baby besar xpe janji sihat je..semoga dipermudahkan urusan sis😊

saya 36 weeks baru ni scan berat baby 2.3 kg huhu

Sy 28week 3day bru 1kg lbih sis....semangat bby sis 2...

5y trước

tula x tau nak buat apa... sebab bby first... sy plak halus je orgnye... tp alhamdulillah lah hb semua ok... xde masalah...