Boy or Girls hihi???

25weeks 5days..ptg nanti bru pegi scan????..due 1/11/2019..ada sma tk dgn kita?‍♀️?‍♀️

Boy or Girls hihi???
70 Các câu trả lời

Sama larh sya pun due yg sama 1/11/19 harini dah 28weeks... Jantina baby belum tw lagi... Dah scan klmarin tpi dok tak bgtw kita plak... Hampa suami excited pnya pasal smpai cuti kerja semata² nak tw baby boy atw girl...

Boleh ke kalau suami nk masuk sesama kita nk bersalin.tp suami tk ada g mana2 khursus oun pasala bersalin ni

5y trước

De stgh hospital bg.. De stngh hospital xbg..

Pervert everywhere...keep this kind of photos to yourself, stop "feeding" their lust 🤦🏻‍♀️

4y trước

Kannn

Sy tak tahu mcm mna nak tngok Jantina dngn bntuk perut ni.. tapii take care ya... Hihi

Mcm girl sis hehe.. dlu time pregt girl dua2 perut bentuk mcm ne

Tahniah Date Lebih Kurang Sama, Me Baby Girls Alhamdulillah

Sy 2/11 😁 tp perut sy kcik je hihihi.. Mcm 4 bulan je..

girl😊 dah 2kali pengalaman perut sama mcmtu dua" girl

Girl kot sbb pusat xtimbul..sya boy pusat timbul..

Girl sbb perut bulat..lau sy boy perut tajam ke depan

5y trước

Ehh ye ke..uisyhh ade harapan nk baby gurl ni