40 Minggu sudah...

25/1 haritu dah keluar tanda lendir & darah. Bila check tak ada bukaan lagi dan doc suruh balik dulu. Due 27/1 tapi masih layan tanda sama. Dah jalan pusing mall & buat exercise pun. Ada tak yang lalui perkara yang sama sekarang? Nak pergi hospital lagi tapi doc dah pesan tanda ni normal je. #firstmom

1 Trả lời

Due date kita sama, dan saya pun baru balik dari cac, ada turun darah tapi dr check bukaan baru 1cm. Saya pun first mom.

8mo trước

baru je balik dari check tadi sbb perut mengeras. dah ada bukaan 2cm, pun kena balik juga hehehe. moga dipermudahkan urusan ☺️☺️