Gugur lepastu belum period ada spotting???

23/6 Saya gugur pd usia kandungan 4-/+minggu,sehari sebelum tu saya pergi klinik sebab ada spotting pelik doc sahkan saya mengalami threatened abortion . Lepas 11 hari keguguran ada bersama suami..25/7 ni ada keluar darah tapi macam spotting , mula mula sayang ingatkan darah period tapi darah tu keluar sangat sikit macam spotting . 26/7 pun ada keluar lagi sikit spotting tu . 27/7 saya ada buat sekali ujian hcg tapi ne-, jadi tu darah apa ya????????? Kalau lepas gugur , nak tunggu berapa bulan kita period normal semula??? #ingintahu #pleasehelp #keguguran #darah #spotting #Threatenedmisscarriage #miscariagge #period

Gugur lepastu belum period ada spotting???
1 Trả lời

Lepas gugur tu saya takde check dekat klinik sama ada habis gugur atau tak .. saya darah selama 7 hari je waktu gugur tu ..

1y trước

Sy gugur 5w. Dlm sebulan mcmtu da period balik mcm biasa Awal2 period keluar darah mcm biasa takde lendir2 mcm awak. Kenapa lepas gugur tu takde ke klinik or hosp ye? Sbb klu pergi boleh check Lepastu boleh dpt advise bila boleh pregnant balik Sbb klu kes sy ni klu kurang 3 bulan chance nk gugur balik tu tinggi sikit