20w

20w masih xrase baby kicking..normal ke?? Ke sye xpndai nak rase. #anak sulung

7 Các câu trả lời

Biasanya dah gerak..cuba sis duduk diam2 ke baring ke..perhati..rasa dia berbeza sikit dgn angin yang dlm perut tu..sy pun baru je start rasa 2 minggu ni, 21 weeks and first baby juga..

sama la.noob sgt.nurse kata xpe sbb 1st time kn.tgu lg 2 mggu.tp kdg perut mngeras seblah kiri terbonjol je.xtau la tndang ke mngeliat ke apa 😂

Yes it’s normal. Some don’t feel till much later especially for first pregnancy

Normal.. seingat sy dlu msuk 6 7bln bru rasa ada gerak .. biasa la kn 1st bby 😁

normal tu sis..ank sulung mmg lmbt ckit dpt rsa..mb prut tebal sma kot 😅😅

Kadang tak rs sbb tak perasan. Halus je rs dia mommy.

perut tebal.akan rasa minggu 23 to 24