Sahkan jangkitan saluran kencing.

2 minggu lepas kandungan 7 weeks spotting. Doc ambil sampel dr bawah masuk muncung itik tu. Dpt result td ada jangkitan. Tp doc ckp baru awal trimester sbb skrg dah 9 weeks. Selalunya jangkitan ni detect dkt 30 weeks keatas so patient akan kena induce utk bersalin awal. So td doc suruh cek air kencing pulak. Kalau dlm air kencing ada jangkitan kena ambik antibiotics. Siapa mcm saya? Doakan sy dipermudahkan mommy. #firstbaby

1 Trả lời

Hi sis, saya waktu tu dah nak dekat bersalin. salah satu sebab, kita tahan kencing. Lepas tu sis, saya ada ambik antibiotics tapi doktor prescribe kan, tak boleh ambik antibiotics sembarangan. Sis consult dr dulu ye