Bby berat 800grm

2 Hari lepas 27week g scan d kk,brat bby sy x smpai 1 kilo..tp kira2 dlm graf x kua dri garis .y pelik Nye berat bby x Naik tp brat sy y brtambah 4 kilo Ayo...😅,tp 4x ni nnti kne cheak tekanan darah ngan cheak kencing kotor x,26.1 ni cheak up lg..harap2 ok lah semuanya...nasib hb sy bln ni 13.01 dri bln lepas 11.02.pape pon doakn sy ye semua...bby sihat dn sy jugak🥰#firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kdg² scn ni tk btl hihi

4y trước

sy Ada scan lua Masa tuh 25 week semua normal,kne tang cheak kk x ok pulk...