Minta Pendapat

2 3 hari kebelakangan ni jadi sakit pinggang sangat2... Hanya sakit belah kanan je.. Suami urutkan pun tak jalan.. Masih lagi sakit.. Sebelum ni masa pregnant & period tak pernah pun lagi jadi macam ni.. Ni kali pertama jadi gini.. Simptom nk period @ pregnant ye? Sape2 ada pengalaman macam ni tak? Dah try test upt, negatif.. 1st day last period 6/2/2020..

3 Các câu trả lời

Boleh jadi simptom kehamilan. Dan...boleh jadi simptom kehamilan luar rahim (ectopic). Nauzubillah. Check UPT kit, segera ke klinik bincang dengan Dr.

Test upt sbb sy rasa period awak delay kn

Cuba test upt sis 🤗