Hi moms bleeding biasa nya sampai berapa hari yah?? Sya 5week 3day start bleeding start Tuesday till now

2 Các câu trả lời

sis better pi check dekat hospital or klinik, saya last time pun macam tu bleeding memula spotting je then fresh blood with mild cramping. jumpa dr kena tvs scan nampak kantung baby but after balik jumpa dr terus jatuh sendiri, hopefully sis dan baby baik baik shaja.

pls refer to hospital cepat.. bleeding boleh jadi normal or maaf cakap keguguran kalau berpanjangan.