Misscarriage

1st scan mse tu 7w tak nampak apa. 7w6d nmpk kantung. 9w2d scan nampak kecik mcm kacang w/o h.beat. Pastu 9w5d travel Kl ke perak dgn angkat luggage naik tgga ets. Ptg tu bleeding g emergency diaorg kata spotting.Masa ni xde sakit perut. Kantung masih ade Mlm ahad bleeding + cramp perut. Pegi hospital ipoh scan tvs Dr cakap xnmpk janin. Hanya kantung kosong. So tggu lg 2 minggu tuk cnfirm kn misscarriage. Bleeding still ade smpai skrg. Doakan saya kuat. Ank 1st, ttc 1year.

2 Các câu trả lời

kalau blh masa mngndung ni tak payalah nak angkt berat nk jalan jauh2.. boleh jg tpi kena fikirkan janin jg. nnti dia yg penat

3y trước

Tula..lps ni kena beringat..

moga awak kuat💪