Ibu dan braces

1st pregnant, ibu saudara cakap tak boleh buat rawatan gigi dalam tempoh pregnant. Macam mana kalau dengan yang ada braces? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Takde masalah , saya pernah tanya psal ni kat doktor. Saya pon pakai braces sis, bulan 9 ni saya akan cabut dah genap 2 tahun pakai.. so far okay je appointment gigi dgn klinik, tak bercanggah hihi. Skrg saya tgh menunggu hari nak bersalin. 38 minggu genap harini🥰

2y trước

Hihi sama sama🥰 terima kasih untuk doanya amin🤲🏻