26 weeks pregnant

1st pregnancy. Normal ke keputihan banyak sampai kena tukar liner setiap waktu solat? Bagaimana cara atasi?

3 Các câu trả lời

sblum solat tuu boleh mandi dulu untuk pastikan kebersihan diri .. saya pun dulu keputihan teruk, saya amalkan air kelapa, yogurt natural tu, n seminggu 2 3kli buat sitz bath.. mmg take time sikitt, tp alhamdulillah keputihan tuu semakin kurang

Blh cuba mnum pati delima gulsan.. keputihan sy berkurang selepas amalkan setiap pagi

dah ckp n doktor ke..tkut ada GBS..nnt doktor akn bg ubat insert Dan amk sample..