Tahi warna hitam awal kehamilan 5 minggu. Hanya ambil folid acid ja. Normal Ka?

1st baby.

18 Các câu trả lời

mmg mcm tu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y trước

saya pun. 01137228446. mohon add. saya down sangat sekarang 😣

kalau folic asid,either beli sendiri kt farmasi or kk bagi,xde membuatkan najis hitam. kalau dh masyk 2nd trim,doc tykar ubt zincofer. yg ni buatkan selalu sembelit & najis hitam

hahahahha ya allah mati2 ingt ada apa2 ke ni najis hitamm🤣🤣🤣🤣subhanallah..terima kasih la atas kewujudan asian parent ni….

Normal je awak.. asid folik memg boleh merubah warna najis. Kalau najis itam, bermakna asid folik diserap baik dlm tubuh awak

Sy masa makan folic acid warna najis biasa,tp masa makan zincofer najis jd hijau/hitam tp itu normal..

Normal bila makan folic acid najis jadi hitam. Ia menunjukkan kandungan ubat tu diserap dengan baik

sama sya. sya mkn asid folic iberet. tp sy bru buka buku pink. doctor srh sya mkn obimin shj.

makan folik asid tidak membuatkan najis kamu hitam la, kecuali kamu mkn iron mcm zincofer

ya mmg tahi akan jd warna hitam oleh ubat tu. dkt sya pn mcm tu jgak

Normal sis tu tanda penyerapan dari ubat tambah darah yg kita ambik tu🥰