19 weeks

19 weeks today, but belum rasa pergerakan baby lagi.

127 Các câu trả lời

normal mommy..sy dlu 20 week br rs .pestime dia pusing tu..perghh .rs mcm dia langgar tulang belakang je..dia ms buat pusingan ..lelm br rs smooth n ok je dia gerak..tp xtwla orglen rs mcmne ms first bby..ms sy dlu rs mcmtu😅✌🏻

saya dah masuk 19 weeks jga, alhmdllah perlahan2 dpat rasa pergerakan baby , suka tngok time dia berpindah tempat, dan saya pun siap rakam sbb tknak tertinggal moment paling best masa pregnant 😊 biasa la anak pertama 🤭

3y trước

sama. haha teruja record. hehehe

sy bru 19 minggu 5 hari.. tpi sy x rasa dia tendang ke bergerak ke x rasa lgi.. mungkin perut sy tebal kut susah nk rasa.. tpi perut sy slalu cm sakit ii.. xthu la klau dia gerak waktu sy rasa sakit tu.. 😅😅😅

Boleh saya tahu tak mommies yg 19weeks ni kerap tak bersama dgn suami? Ada tak yg xbersama suami? Kadang2 rasa takde mood utk buat hubungan, takut sakit laa ape la. Hmm berdosa rasa kadang2. Norma ke tak ya😭

Macam mana nak tahu pergerakan bby? Sbb kadang ada jugak rasa something kat perut. Tapi tak sure tu bby punya pergerakan atau tak

2y trước

Rsa mcm blup blup.. mcm ada belon meletup dlm perut

Hai mmy..sy 19weeks 2 day bru rasa pgrekkn..tp slow la..but skrg dh msk 23 week..bru dapat rasa Sgt..sbr ye mmy..soon bby gerakla tu

3y trước

dh wat scan gander bb apa x ?hihi

Haii nak tnyee .. sy dah 7week tp ada spotting coklat2 tu hari ke 8 , tp tak byk pun sikit jee , itu normal kee ? Jumpa doktr, doktr kata jgn risau. Tanda2 kehamilan mmg ada . Boleh

Alhamdulillah saya dah rasa baby gerak since 16weeks haritu, dari rasa halus2 sampai 19weeks skrg aktif sgt. siap selalu sedu.. anak kedua. dulu anak pertama 20weeks baru rasa😊

19week,,saya dah mula rasa pergerakan baby bila tengah baring² telentang.. but still perut xketara lagi... sbab berat jtuh menjunam 4bln mengidam teruk.. baby first..🤭🤭

saya juga 19mgu hrini..tp pergerakan baby Alhamdulillah..so far blh saya rasa..slalu stiap mlm pergerakan nya..bwa relex,sis blh rasa plahan² prgerakan nya..insyaAllah