19 weeks - takde rasa pergerakan twins

Hi ada tak mommies yang pregnant twins, sekarang week 19 tapi tak rasa pergerakan lagi? Hahah paranoid sikit sbb ada yg anak sorg je dlm perut 19 weeks dah rasa gerak2. Bila scan dgn doktor aktif je babies lompat2 pusing2 dalam perut tapi mommy tak rasa😅

5 Các câu trả lời

normal, sya dah 19wks pun belum rasa apa2 lagi 😅 cuma bubble2 macam tu je. Masa scan baby bnyk bgerak tpi tak rasa apa2 pun doctor ckap normal, slalunya 20-24wks dh start rasa .

Kita bru 17w..rasanya Ada dgr mcm buble2 aje..xpasti apa..kejap2 aje..20w ke atas yg baby more active..

sy pun belum rasa. InshaAllah nanti boleh rasa. sama sama kite tunggu eh 🥰

normal je ni awk .. jgn risau .. tggu 20weeks ke atas ye🤭

20w keatas insyaAllah boleh rasa