19 weeks

19 weeks today, but belum rasa pergerakan baby lagi.

127 Các câu trả lời

masa anak 1st,sy xprsn sgt baby gerak.. cm xrase pn ade..tp anak kdua ni, baru 19minggu pn da boleh nmpk perut sy dia duk tendang.. betul2 mcm ninja duk dlm tu🤣

alhamdulillah saya dah rasa & kerap..rasa macam ada tendangan halus dalam perut.. Insha'Allah nanti turn sis merasa..yg penting ibu anak sihat walafiat 😍😍

sama dgn saya dah 19w. mcm saya kalau nak rasa bby bergerak,saya baring terlentang. masa tu mmg rasa, tapi slow je..sbb bby kecil lagi kan..mmg tak rasa sangat.

saya pun sama😘 mungkin 20 minggu ke atas baru ada rasa pergerakan😊

2y trước

biasa kalau anak sulung dya lambat skit nk nak rsa... kalau ank kdua 17 tu rasa dh

Masa 12w dah start rasa baby gerak2 tp halus jer.. Skrg dah 19w, makin kerap rasa gerak.. Anak no 2,mybe sbb tu rasa awal kot grk..

ada tapi tak selalu, sya nk tye..kalau kite buang air besar lpstu teran kuat bole jadi apa apa effct ke? harap ada yang bole bagitahu jawapan😊

atas badan org jgk kot ,sy perut tebal TPi dah rasa gerakan halus ikut Time jgk dia gerak mcm waktu tgh lapar dan waktu ptg Time tgh baring hehe

saya dh 19weeks6hari rasa slow je🤣halus .bila rasa mcm kena tendang halus sy cuba tepuk perut slow2 lpstu ltak tgn mmng dpt rasa😂halus je

19weeks5days , aktif sangat baby duk dalam 😅 start 18weeks lagi , kalau doc nak cek jantung susah nak jumpa denyutan tu sbb aktif sgt haha

sama macam saya sis belum rasa baby gerak..hari tu lepas check up esoknya nurse datang rumah pulak sebab saya ada sesak nafas #1stmom 1stbaby