Susu jenama apa yg elok utk ibu dan bby supaya bby membesar sihat dan ibu sentiasa bertenaga?

18week. Msh belum rasa pergerakan bby.perut pn xnmpk besar.. normal ke ..Anak first

1 Trả lời

Hi, sebenarnya dah ada pergerakan baby. Cuma as a first mom kita tak dapat nak detect pergerakan due to no experience. Tak perlu risau. Selain itu, perut tak nampak besar tu normal. Badan orang lain-lain. Jangan banding kan diri sendiri dengan orang lain. Nanti kita yang stress. Just enjoy your own journey. ☺️ Saya minum Anmum Materna semasa mengandung. But actually doktor saya kata, fresh milk pun dah okay. Bukan low fat milk tau. Yang tu banyak gula as per doctor. Then saya tukar minum Good Day dan Farm Fresh.

2y trước

setuju cakap mommy ni. yg penting setiap kali checkup kita tahu baby kita sihat❤️🥰. just enjoy the journey. that why kita start kiraan kick baby masa 28weeks ke atas