16weeks 2day

16weeks 2 day berapa bulan ya momies..normal ya belum nmpak baby bump lagi..exited betull hri2 tngok cermin..first baby🥰🥰

9 Các câu trả lời

Saya 10minggu dah nampak baby bump. First baby. Maybe sebab saya kurus kot... Alhamdulillah dah masuk second trimester. Moga baby sihat2 je 👶🏻

Sy 26 week pon perut tak nampak sgt huhu . Walaupun anak kedua sabar laa ye mungkin jenis badan kecik tak nampak laa kan huhu . Janji baby sihat

yes normal..ikut saiz badan. kalau perut jenis tebal mmg xnmpk lagi. kejap buncit kejap kempis

4 bulan macam tu biasa ikut badan perut tebal macam saya dah nampak 16 week😂

Sy 17w 2d..pn x nmpk sgt baby bump. Kena selak bj br nmpk..😂😂

4bulan 2 hari sis

4 bulan☺️

4bulan 2hari

Normal 🥰