Sapa ada pengalaman boleh kongsi tak

14/6 sy g kecemasan sebab nak cek ada kantung lagi tk..bila scan alhamdulillah dh tkda..tapi doktor cakap dinding rahim sy masih terbuka tu yg darah tetap keluar..tpi mcm darah period je bukan tumpah darah..tapi ada kah lama2 akan jadi tumpah darah atau makan masa nak kecut balik

1 Trả lời

kalau ikut pengalaman sy lepas keluar semua tu cuma tinggal sisa2 darah je mcm period.. xla sampai tumpah darah.. insyaAllah

2t trước

sy xda tumpah darah pn..tpi doktor ckp masih terbuka tu yg darah masih kluar