Minum air gula

14/4 ni sy kne minum air gula mcam mna x nk bagi sangkut gdm..? ada petua dok?

4 Các câu trả lời

takde petua. rilek je. gdm tu biasa di kalangan ibu hamil sebab perubahan hormon. kalau sangkut, dengar cakap dr dan jaga pemakanan. biasanya lepas bersalin, gdm akan hilang. saya dua kali mengandung, 2 kali sangkut minum air gula 😂. tapi Alhamdulillah bacaan gula sentiasa dalam kawalan sepanjang mengandung.

Cut gula. Minum air masak banyak2 sebelum puasa. Sampai awal supaya dpt air gula suam2. Tengok atas semasa minum.

Start dari harini cut semua gula, minum air masak banyak2. Kurangkan nasi and roti putih

seminggu seblom minum air gule tu... jgn mkn mnis ii bnyk kn minum air kosong..

6mo trước

bolehje .. sy dulu, esok nak minum air gula .. tp harini kawan blanjer tealive .. esok tu trus gula sangkut.. 🤣🤣tak minum kan org dah belikan ..